Over ons

Met Rolling Bites willen wij een beleving overbrengen waarbij het allemaal draait om gastvrijheid.

Traveling Food Concepts

Rolling Bites is onze ‘Rollende’ foodtruck op wielen waarmee wij letterlijk het hele land door rijden om op locatie te koken. Ons nieuwe concept staat voor de Bites. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u op locatie een Walking Dinner bereiden. Waarbij u een keuze kunt maken uit diverse gerechten. De hele middag/avond door kunt u genieten van samengestelde gerechten door onze chef-kok, natuurlijk in samenspraak met u.

Koken op locatie

Rolling Bites is gespecialiseerd in het koken op locatie. We voeren het koksvak uit daar waar u en uw gasten het kunnen zien en ervaren. Dat zullen ze niet snel vergeten. Elke gelegenheid is anders en daar spelen wij op in. We houden rekening met uw wensen en de locatie.

Coffee Bean

Alles staat in het teken van uw wensen

Wij zijn benieuwd wat uw wensen zijn betreft het eten. Hiervoor kunt u een keuze maken uit één van onze arrangementen of het contactformulier invullen.

Coffee Bean

Wij denken graag met u mee

Op basis van uw wensen kunnen wij aan de slag voor het opstellen van een offerte. Wij denken graag met u mee welke gerechten u kunt combineren en in welke volgorde de smaken het beste uitkomen.

Coffee Bean

De gelegenheid kan beginnen

Wij zorgen ervoor dat de gerechten voor u klaarstaan zodat u en uw gezelschap hiervan kunnen genieten.

Arrangementen

Benieuwd naar welke arrangementen wij te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje hieronder.

Bekijk onze arrangementen

Ons team

Maak kennis met de energieke teamleden van Rolling Bites die de gastvrijheid en de kookkunsten op locatie mogelijk maken voor de ultieme beleving.

Vragen of opmerkingen?

13 + 8 =

neem direct contact op

Voor meer informatie over onze mogelijkheden of andere vragen kunt u het formulier invullen. Wij denken graag met u mee!

Telefoon

+31 615 316 476